Concours d'Élégance 1 en 2 juli 2017.

Hier kunnen jullie niet gerelateerde evenementen melden en bespreken

Concours d'Élégance 1 en 2 juli 2017.

Nieuw berichtdoor Jaap de With op ma dec 19, 2016 22:35 pm

1 en 2 juli is paleis 't Loo te Apeldoorn weer het decor van het prestigieuze Concours d'Élégance. Op deze koninklijke locatie komen liefhebbers en verzamelaars van over de gehele wereld al 15 jaar bijeen om hun bijzondere auto's te tonen. Alleen topexemplaren komen in aanmerking om hieraan deel te nemen. Naast het tentoonstellen van auto's wordt er ook aandacht besteed aan thema's waarin facetten uit de autohistorie extra worden belicht. In dat kader wordt er dit jaar aandacht besteed aan de 50e verjaardag van de Mazda Cosmo 110S en de NSU Ro80.
De organisatie stelt een tent met vloer ter beschikking aan de RX-7 Club en de NSU club om hier aandacht aan te besteden. Daarnaast is dit ook een impuls geweest voor de organisatie om een nieuwe klasse in het leven te roepen namelijk: De Japanse klasse. De bedoeling is dat hier een 8 à 10-tal auto's gaan strijden om het hoogste prestige. Het moge duidelijk zijn dat alleen bijzondere topexemplaren hiervoor in aanmerking komen.

Zie ook: http://www.concourselegance.com

De ter beschikking gestelde tent gaat worden gebruikt voor een overzichtstentoonstelling en we hopen hier mooie en bijzondere items te kunnen presenteren. Mocht je iets hebben waarvan je het vermoeden hebt dat het wel eens interessant kan zijn om te laten zien. Schroom niet en benader mij met een pb-tje.

Voorts zoeken we mensen die het leuk vinden de expositie te bemannen en iets kunnen vertellen over het fenomeen Wankelmotor. Meld je aan via een pb-tje!

Ik hoop jullie allen te mogen begroeten op 1 en/of 2 juli! :grouphug:
Het leven is niks zonder RX.
RX-7 turbo II '87
Mazda 121 '78
Mazda 6 Sportbreak '11
Jaap de With
RX4 (>400 posts)
 
Berichten: 427
Geregistreerd op: wo feb 05, 2003 23:16 pm
Woonplaats: Noordwijk (Gr)

Keer terug naar Andere meetings

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron