Zou dat iets met de RX7's te maken hebben?

Zaken die nergens anders thuis horen zoals filmpjes en dergelijke. Houd het netjes, keep it tidy. Hier staat nog spul dat gesorteerd moet worden

Zou dat iets met de RX7's te maken hebben?

Nieuw berichtdoor ReX-1750 op di mei 19, 2015 13:54 pm

http://www.telegraaf.nl/binnenland/2405 ... oda__.html

De slechtste chauffeurs van Nederland wonen in Zuid-Holland en rijden in een Mazda. Daarentegen ben je het veiligst in een Škoda van iemand uit Drenthe.

Dat blijkt uit onderzoek van Generali, gebaseerd op klanten van de verzekeraar. Er is gekeken naar schademeldingen in 2014 van mensen met een WA-verzekering.

Škoda-rijders zijn de beste chauffeurs van Nederland. Zij reden 28 procent minder schade ten opzichte van het landelijke gemiddelde. Op nummer 2 en 3 staan bezitters van een Suzuki of een Nissan met respectievelijk 23 en 20 procent minder schade. Chauffeurs in een Mazda veroorzaken de meeste schade, maar liefst 34 procent vaker dan het gemiddelde.

Daarnaast blijkt uit het onderzoek dat automobilisten in de noordelijke provincies beter rijden dan chauffeurs uit andere provincies. De chauffeurs met de minste schade komen uit Drenthe, gevolgd door Groningen en Friesland


http://www.telegraaf.nl/binnenland/2405 ... oda__.html
ReX-1750
 

Keer terug naar Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten

cron