Home arrow Agenda RX-7 club
Agenda 2017 Print E-mail

Image

Evenementen 2018.

-De RX-7's kunnen weer van het stof worden ontdaan.

-de leden onvangen een uitnodiging om de Paasdagen goed te beginnen. Het gaat om een enorm leuk evenement in Duitsland. Het Sauerland om precies te zijn.
Inschrijven moet u zelf doen maar wanneer er behoefte is aan overnachting dan kan ik het zo proberen te coördineren dat belangstellenden in een hotel komen.

-15 April onze eerste toertocht mooi centraal in den lande. Almar is er al druk mee bezig dus houd de datum vrij. RX-7 nog niet klaar? Geen probleem want we vinden het belangrijker dat er veel leden komen. Technische problemen kun je hier ongetwijfeld bespreken. Uitnodiging voor dit evenement volgt binnenkort!

-Onderstaand de kalender voor 2018.

Zo. 14 Januarie te Hoogland: Algemene vergadering

Zo. 31 maart Sauerland: Ostertreffen:                             

Zo. 15 april. Omgeving Arnhem: Toertocht Organisatie: Almar de Vries.

Zo. 6 mei. Zandvoort:  Japfest:                                  

Do 10 mei. Omgeving Rotterdam: Dauwtrappen:             

Zo. 20 mei. Boxtel:  Japan Classic Day:                       

Zo. 27 mei. Boxtel:  Youngtimer festival:                    

Zo. 27 mei. Amsterdam: Youngtimer event:                        

Za. 16 of 23 juni:  Midsummernightviering    

Zo. 1 juli:    Gemert.Japan Classic Sunday:                  

Za. 7 juli. Ergens iets met Zeven! Happy Rotaryday:     

Zo. 30 juli Zandvoort.  Nationaal Oldtimer festival:            

Zo. 26 augustus met de MX-3 BBQ JT-Performance:    (onder voorbehoud maar met wens als vader van de gedachte)

Zo. 21 of 28 oktober. NH. RX-7 & Friends    

November Technische dag: Clinic plaatwerk Rustbuster? ( Bij voldoende belangstelling)

Juni of September:  Karten (Wie onttroond Marcel Kielliger?)

Evenementen 2017. Na zo'n jubileumjaar denk je: 'en hoe nu verder....' Er is inmiddels zo'n aanbod van evenementen waar je bij kunt aansluiten dat je in principe ieder weekend wel iets kunt bezoeken. Voor ons 'Wankelaars' en Mazda liefhebbers wil je natuurlijk ook een paar momenten voor jezelf hebben. Gelukkig hebben we heel enthousiaste mensen binnen de club die de schouders onder een evenement willen zetten en daar ben ik zo ongelofelijk trots op! Ze staan dan ook dik gedrukt in de kalender en er zijn nog veel meer leden die iets willen organiseren dus wat dat betreft kunnen we nog jaren vooruit. Cursief gedrukt zijn de evenementen georganiseerd door anderen. Ik attendeer jullie via een uitnodiging hierop maar behalve aanwezigheid spelen we verder geen actieve rol. De andere evenementen zijn die evenementen waarin we of verantwoordelijk voor de organisatie zijn of in ieder geval een actieve rol spelen. Let bij iedere uitnodiging even op bij wie je je moet aanmelden: i.v.m. mijn werkzaamheden zal dat niet altijd bij mij zijn. Arjan van Roode zal dan het aanmeldpunt zijn. Na de viering van ons 4e lustrum afgelopen jaar hebben we trouwens weer iets te vieren. Dit jaar loopt de 50e verjaardag van de Cosmo 110s en de Ro80 als een rode draad door het seizoen. Tijdens het nieuwe Auto Motor Klassiek Festival 29 en/of 30 april mogen we op het circuit een parade van Wankelvoertuigen verzorgen. 1 en 2 juli gaan we samen met de Ro80 tak van de NSU Club een expositie inrichten met als thema '50-jaar Wankelmotor'. Mede daarom is er zelfs een speciale Japanse klasse in het leven geroepen. Iets wat de veranderende status van de Japanse klassieker onderschrijft. Een week later, op 8 juli, is er dan weer Rotarystock. de 4e editie inmiddels. Ook daar gaan we ruimschoots aandacht besteden aan 50 jaar wankelmotor. In oktober is er dan nog een meerdaags evenement waarin we een bezoek brengen aan Lahr en Lindau. Respectievelijk geboorte- en werkplek van Felix Wankel. Ik hoop jullie allen te mogen begroeten op de onderstaande evenementen! Jaap de With. Uw animator.
 
RX-7 club members NOF
15-hh-kr 02.jpg